Borta medan vinden blåste

Ibland behöver man tänka outside of the box när det gäller sitt hjärtas bryderier. Då ska man inte fråga sina fellow socionomstudentsbuddies om råd som man vanligtvis gör.

Nej, nej, nej, nej, nej. Man ska fråga sin äldsta barndomskompis Anna. Anna tar nämligen alla möjligheter hon får att dra paralleller till "Borta med vinden". Inte helt olikt en bokstavstroende amerikan i bibelbältet, faktiskt.

Säg att du för ett ögonblick tappar tålamodet och funderar på om det här med kärlek överhuvudtaget är någonting att ha. "Bah!" ropar Anna då, "Det tog Rhett och Scarlett tolv år! TOLV ÅR!", innan hon överlämnar en sticknotead version av boken med hänvisningar till de bästa ställena i boken. Det vill säga alla där Rhett är en riktig karlakarl.

Och ibland är det precis vad man behöver höra.

Tags: , , , ,

Kommentarer
Postat av: Ivona Tinkle

HAHAHA! Åh! Aren't you something?! Alltså. Jag inser ju att det verkar en smula socialt oanpassat att pladdra på om Borta med vinden nonstop (med undantag för andningshämtningar, och knappt det) i elva års tid, MEN. Det folk inte tycks förstå är ju att denna studie grundar sig på så många fler iakttagelser än bara Borta med vinden! Vi talar House (en het flirt som har pågått i Åtminstone femton år), Arkiv X (sex år), Joakim och Glittriga Gullan (typ femtio år) osv osv osv. Nån usel månad? BAH! Vid det laget fick man inte ens kalla varandra vid förnamn på min tid. Se så. Nu vill jag inte höra nåt mer gnäll om det här förrän det har gått åtminstone sju år, är det förstått?!

2009-03-22 @ 23:05:59
URL: http://www.ingentingatt.se/wp/
Postat av: Hanna

Ivona: Du är rolig. Dock inte så diskret, very Scarlett-like.



Jag försöker för övrigt att införa "Guds nattskjorta!" som alternativ svordom bland mina bekanta :)

2009-03-22 @ 23:35:55
URL: http://marmaladeskies.blogg.se/
Postat av: Sussi

lyssna på Anna, hon verkar vara en vettig kvinna.

2009-05-25 @ 20:18:35
URL: http://zusiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0