Även världens starkaste björn kan behöva lite hjälp iblandMin vän Andreas har lite för mycket fritid. Och mina klasskamrater har mystiskt bra koll på alla ljuden i Bamse. Därav filmen ovan.

Jag skrattade så att jag grät, kan meddelas. Men så var jag också där...


Tags: , ,

Gnälla for the sake of gnälling, as we say where I come from

Nu ska jag gnälla lite:

- I natt drömde jag en sjukt obehaglig dröm
- Det är för många intriger hit och dit i mitt liv just nu
- Jag har slut på tandkräm
- Jag har slut på mat
- Jag har slut på pengar
- Jag har slut på saker att göra
- Mina fötter luktar död och förruttnelse
- Människor jag bryr mig om är ledsna
- Min bror svarar inte på MSN och vill tydligen inte ha utmärkelsen världens bästa storebror i utbyte mot att jag får låna en hunka av honom
- Jag vill repa men alla andra är så seriösa och pluggar
- Jag vill ha besked om en knepig grej
- Jag har halsbränna
- Jag är trött

Tags: ,

Kräks

Ursäkta, men jag spydde just rakt ner över tangentbordet. Nästan.

Myspinne? Mysrester? Vitkissa?

Jag har nog aldrig varit mindre sexuellt upphetsad än nu i hela mitt liv.

Tags: , , , , , , ,

Hela världen är så underbarSaker jag har gjort efter den här bilden togs, ej i kronologisk ordning:

- räknat någons fräknar
- sett Markus Krunegård
- duschat
- skrattat
- varit arg
- gråtit
- gråtit på en asiatisk restaurang
- skrivit tenta
- målat naglarna
- tvättat
- sjungit
- skrivit poesi
- köpt en ny dagbok
- diskuterat politik
- promenerat på en kyrkogård i solskenet
- kramat ett träd


Tags: ,

Socionomer säger till

Annie: "Get rich or try dying" (nånstans i Annies gangsta-period gick det lite snett, det blev lite mer emo)

Om man nu går omkring och undrar hur det är att vara socionomstudent i Uppsala, så kan jag tala om att det är ungefär så här. Fast roligare.

Tags: ,

Flogsta Dreamin'

Lika bra som mitt liv kändes för typ en vecka sen, lika jävla frustrerande och skitpiss känns det just nu. Jag önskar att jag bodde i Flogsta så att jag hade kunnat vråla ut min ångest helt legitimt.

Nu bor jag på Rackarberget och någon i min korridor lämnar pubeshår på toalettsitsen.

Och mitt hjärta är rätt shakey och achey för tillfället.

Tags: , , , , ,

Damiga tår

Jag har rätt svårt för att ta emot komplimanger. Inte svårt för att ge, jag brukar nog sprida dem rätt hejvilt omkring mig, men ta emot är svårt. Särskilt när man får komplimanger för någonting som man inte har presterat, utan som man bara är.

En av de finaste komplimangerna jag någonsin fått fick jag av min kompis häromveckan när vi duschade innan simningen.

"Åh!" utbrast hon, "Vilka söta små damiga tår du har!"

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Jag har inte presterat mina tår, de har suttit där de sitter hela mitt liv och sett mer eller mindre likadana ut hela tiden. Dessutom tycker jag personligen att de är rätt så anskrämliga och fula. De är krokiga och skeva och hårda. Inte alls så där mjuka och lena och fina som andra tjejers fötter är. Det är nog i själva verket inte ens särskilt konstigt att C aldrig sett mina tår tidigare, fastän vi har känt varandra i över två och ett halvt år, eftersom jag inte frivilligt brukar visa upp mina fötter.

Men det var fint. Dels för att det var äkta, och dels för att det förmodligen är den enda komplimang som någon kommer att ägna åt mina tio där längst ner.

Tags: , , , ,

Dagens ord: EnsamhetDagens ord är "ensamhet".

Beskrivning:
Att umgås på tu man hand med sig själv.

Användning: "Att sitta på sin kammare i all ensamhet"

Antal träffar på Google: ca 615 000

Kommentar: Jag har ett ganska stort behov av ensamhet egentligen, men på sistone har jag börjat klättra på väggarna så fort jag inte har någon i närheten. Det beror säkert på att jag nyss har gjort slut med min pojkvän och att jag sen dess har umgåtts flitigt med klasskamraterna och egentligen inte varit ensam alls på väldigt länge. Jag är inte van vid mitt eget sällskap längre. Så ikväll sitter jag här på min kammare i all ensamhet. Och det känns rätt fint, faktiskt. Jag och mig själv, liksom. Den bästa vännen man kan ha. Som mamma brukar säga om att prata med sig själv - "man får så himla bra svar!".

Tags: , ,

Och fast ditt hjärta kanske gråter

Någonting som gör sjukt jävla jätteont i hela kroppen och själen: Att älska någon men veta, rent intellektuellt, att det inte kommer att funka. Att man inte kan springa in i samma jävla bergvägg med huvudet före gång på gång på gång tills skallen till slut spricker.

För man måste älska sig själv också. Och ta hand om sig själv efter bästa förmåga, för det kan man aldrig lita på att andra ska göra.

Tags:

Sämst

Jag är rätt sämst på att blogga just nu. Förlåt.

Om det är till någon som helst tröst så är jag sjuk och trött och har mensvärk samt rännskita.

Dessutom måste jag snart genomgå den ultimata förnedringen och det definitiva berövandet av mitt människovärde. Jag måste sätta min fot på den mest avskyvärda platsen på denna jord. En plats där lyckliga och levnadsglada människor går in, bara för att tio minuter senare komma ut som en skugga av sitt forna jag, stirrandes håglöst på kvittot som bekräftar den fruktansvärda sanningen - Att man har blivit riktigt rejält jävla fuckad på sitt knappa studiemedel.

En plats som kallas för Folkes Livs, men som i själva verket inte är någonting anntt än en portal till helvetet.

Off I go, ha mig i ljust minne bevarad.

Tags: , , ,

The Magical Mystery Inflyttningsfest

Togs helt sinnessjukt många bilder igår bara med min kamera och jag jobbar på att få upp dem på fejan. Första skörden är klar, klicka HÄR för att kolla in hur fina vi var och hur sjukt roligt vi hade!

Tags: , ,

Home improvement

Hannas säng har fyra ben, fyra ben, fyra ben.
Hannas säng har tre ben, tre ben, tre ben.

Hannas säng har inga ben. Kvar. Alls.

Däremot har jag gjort två containerfynd i form av ett Perstorpsbord och en trådhylla. Gratis är gott, återvinning med!

Tags: , , ,

Brända popcorn

Brända popcorn luktar illa. Därför ska man hålla uppsikt över mikron när man poppar. Det gör man inte alltid om man är full och dum. Tyvärr.

För övrigt har min säng bara tre ben nu. Skevt, eller vad man säger.

Bilder kommer senare.

Saker som suger

Äh. Vem fan försöker jag lura? Det är otroligt få saker som suger i mitt liv för tillfället, och de är så små och löjliga att det inte går att göra en lista över i varje fall.

Ge mig bara försommar, en gräsplätt, lite favoritmänniskor, lite öl och en massa bra musik så är jag så nöjd så.

Jag listar lite bra grejer istället. Saker som duger:

- En person jag har oroat mig för ett tag verkar vara lite gladare.
- En person jag tycker väldigt mycket om tycker om mig tillbaka. Vilket alltid är trevligt att höra.
- Igår var jag på matlag hos Lisa och vi käkade ratatouille och så fick vit chokladmousse till efterätt, vilket var en matorgasm.
- Studiefrämjandet var helt fantastiska och nu har bandet fått en spark i röven och sjukt mycket inspiration.
- Jag har lite ont i kinderna för att jag har smilat så mycket de senaste dagarna.
- Jag ska ha fest ikväll och det kommer att bli så kul!

Förresten slog det mig, varför är alla som heter Lisa veggos? Eller i princip alla Lisor jag känner i alla fall. Två av dem vet jag dessutom är helt otroliga på det här med matlagning... Snygga är dem också, dem jävlarna.

Nu disk. Jeterolit.

Tags: , , , , ,

I don't see what anyone can see in anyone else but youMjoråsåatteh. Nu blir det sängen!

Tags: , ,

Tankespya ftw

Jag har tänkt skriva någonting i flera dagar men det har inte riktigt blivit av. So much för mitt nyårslöfte, jag vet. Men de är liksom till för att brytas. Nåja, en update:

Markus Krunegård var svinbra och Rebecca ska gifta sig med honom, one way or another. Jag kände mig så där genomlycklig som man bara kan göra på konsert och hade jag dött där och då så hade det varit med ett stort leende på mina läppar. Jag är verkligen inte en religiös person, men om jag nu tvunget skulle behöva bekänna mig till någon sådan så skulle det vara musiken. Utan tvekan.

Igår fick jag bli heligt förbannad när det diskuterades privatisering på seminariet och mest av allt ville jag bara hoppa upp på bordet och skrika "Stoppa valfriheten!" och "Kapitalist! Nu ska du dö!"., men det gjorde jag inte. Dock är det här just precis varför jag hatar att diskutera politik. Arghh.

På fredag har jag min inflyttningsfest och jag har inte börjat fixa med nåt ännu. Rummet ser fortfarande ut som ett flyttkaos, jag har inte burit ner nån crap till förrådet ännu, och jag har därtill en massa socialpolitik att läsa. Bajs.

...och istället för att råda bot på mina problem genom att faktiskt GÖRA något av det jag borde göra, så ska jag strax iväg till en kompis och göra... absolut ingenting. Vilket är min paradgren, till skillnad från att ta tjuren vid hornen. Mjes mjes.

Tags: , , , , , ,

Dagens ord: BlåmärkeDagens ord är "blåmärke".

Beskrivning: Blodutgjutning i huden som uppstår när små blodkärl spricker. Vanligt om man till exempel halkar eller stöter emot något, alternativt får ett slag mot kroppen.

Användning:
"Hela min rygg känns som ett enda stort blåmärke"

Antal träffar på Google:
ca 46 400

Kommentar: Nu är inte min rygg eller enda stort blåmärke och jag har varken utsatts för stötar, slag eller fall som gör att jag eventuellt skulle kunna ha ett stort blåmärke på ryggen, men ont som fan har jag i varje fall. Vad det beror på har jag inte en aning om, men att det känns som att jag ska gå av på åtminstone fyra ställen i ryggen, det är jag tyvärr mycket väl medveten om. AJ.

Tags: , , , ,

Januaristatus

Det har varit en rätt omtumlande start på året. Lat som jag är av naturen har jag inte tänkt skriva någon slags krönika över det, för den skulle bli lång och sorglig, utan jag ger er istället mina samlade fejan-status updates för januari månad. Januaristatusen, alltså:

090101

20.29: Hanna is biljett till Uppis bokad, tillbaka i schtaun den 6/1.

090102

06.01: Hanna is insomnia.
18.13: Hanna is Uppsalalängtan Blues.

090104

05.34: Hanna is nej, nu vill jag faktiskt bara hem.

090105

06.23: Hanna lider av insomnia och bloggiver.
09.37: Hanna is sova, vad är det?

090106

13.09: Hanna åker buss.
20.11: Hanna är tillbaka i verkligheten.

090108:

13.07: Hanna is men snyggve.

090109:

16.04: Hanna vill hellre dricka öl än skriva PM.

090110:

13.00: Hanna is nån som ska sitta på skolan och skriva? Jag vill ha sälle... och passerkort.
16.29: Hanna is 445 ord och upplösningstillstånd.
18.48: Hanna is 586/2000 minimum.
19.26: Hanna is 739/2000 minimum. ÖL TACK.
21.29: Hanna is Svantes med Mia, ööööööööööl.

090111:

12.30: Hanna is "Jag är inte cynisk, jag är synsk! Jag ser in i framtiden och ser att det kommer att gå åt helvete."
13.00: Hanna is 791/2000.
14.01: Hanna is 828/2000.
15.12: Hanna is PLÖÖÖÖHHHHHHGRHHHHHHHHHHGHHHHHHHH MÖÖÖÖÖÖÖH ORKAAAAAHHHHHHHHHHHH???!
15.14: Hanna is PLÖÖÖÖHHHHHHGRHHHHHHHHHHGHHHHHHHH MÖÖÖÖÖÖÖH ORKAAAAAHHHHHHHHHHHH???! (mental härdsmälta)
15.50: Hanna is 1010/2000. Kan det inte ta slut någon jävla gång bara?
18.27: Hanna is 1079/2000. Låååångsamt, lååååångsamt...
19.25: Hanna is 1230/2000.
19.59: Hanna is 1356/2000.
22.02: Hanna is 1493, dö hemtenta, dö!
23.25: Hanna is 1942/2000.

090112

00.37: Hanna is typ klar. Imorgon förmiddag blir det puts!
11.31: Hanna is den förhatliga skicka-knappen klickad på, nu väntar domedagen... och föreläsning om romer.

090113

09.39: Hanna is öhm. just ja. så vare ppu.
15.16: Hanna is bakfylla of doom :(.
19.23: Hanna is simma simma simma.

090114

17.24: Hanna is Godzilla Hårddisksson.

090115

13.26: Hanna is känslomässig berg- och dalbana, typ.

090116

13.11: Hanna is på utelistan: missunnsamhet och skitsnack.
15.59: Hanna is någon som är sugen på att hitta på nåt ikväll?

090117

03.37: Hanna känner sig för tillfället ganska sämst.
11.42: Hanna is Velvet ikväll, förfest hos Karl. Haka på, vetja! :).
16.27: Hanna is mjee.

090118

18.23: Hanna is ganska off.

090119

00.59: Hanna is we sure are cute for two ugly people.

090120

18.56: Hanna is sämsthumöret.
20.54: Hanna is off till Snerkan mot bättre vetande, baföratt.

090121

10.34: Hanna is ta tjuren vid hornen, inte min paradgren.
18.00: Hanna is negotiations and love songs are often mistaken for one and the same.

090122

15.10: Hanna är överens med livet idag.

090123

10.44: Hanna är på väg mot Engelska Parken för lite lättläsning... Svensk politik ftw.
23.56: Hanna is oh boy.

090124

16.48: Hanna is så gick det ju med den simningen, crap.

090126

15.56: Hanna is tom.
20.51: Hanna is släpp freonerna fria!

090129

17.26: Hanna is så himla trött och seg.

090131

16.57: Hanna is mackan ikväll!


Tags: , , ,

RSS 2.0